Fotky jenom takové informativní,že se něco děje na stole.
Sacáky nijak neřeším,budou FODy a je.. na to.Snad to do toho PC 2017 dodělám,když Avenger trval rok.

Aktuální stav na stole.
Mattyfáku,nech tý stavby!! Budeš krásnej doplněk SIGu jak tam budeš viset u SIGovýho stolu!! Sice tam bude vstup od 18let a na vlastní nebezpečí,ale myslím,že budeš jasně TOP PC 2017Mattyfu píše:Avenger hotov a jelikož jsem se rozhodl,že nechci zemřít bolestivou smrtí BONGO-BONGO,rozjel jsem tady tohle.
Sacáky nijak neřeším,budou FODy a je.. na to.Snad to do toho PC 2017 dodělám,když Avenger trval rok.
Aktuální stav na stole.
Patriku nestraš mi ho, víš co mi dalo práce Martina přesvědčit.Madmessy píše:Mattyfáku,nech tý stavby!! Budeš krásnej doplněk SIGu jak tam budeš viset u SIGovýho stolu!! Sice tam bude vstup od 18let a na vlastní nebezpečí,ale myslím,že budeš jasně TOP PC 2017Mattyfu píše:Avenger hotov a jelikož jsem se rozhodl,že nechci zemřít bolestivou smrtí BONGO-BONGO,rozjel jsem tady tohle.
Aktuální stav na stole.![]()
![]()
![]()
To by se ti líbilo mehaniku,už jenom kvůli tomu aby si nemohl vykládat,že mě znáš tak to dám.tomáš studený píše:Patriku nestraš mi ho, víš co mi dalo práce Martina přesvědčit.Madmessy píše:Mattyfáku,nech tý stavby!! Budeš krásnej doplněk SIGu jak tam budeš viset u SIGovýho stolu!! Sice tam bude vstup od 18let a na vlastní nebezpečí,ale myslím,že budeš jasně TOP PC 2017Mattyfu píše:Avenger hotov a jelikož jsem se rozhodl,že nechci zemřít bolestivou smrtí BONGO-BONGO,rozjel jsem tady tohle.
Aktuální stav na stole.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marťas nedej se rozjetý to máš dobře.